KWF Kankerbestrijding Helvoirt zoekt collectanten

De KWF-afdeling Helvoirt zoekt nog collectanten. Met slechts 3 uurtjes van je tijd breng je de dag dat we kanker verslaan dichterbij. Collecteer dus mee in jouw eigen buurt tijdens de KWF-collecteweek van 1 t/m 7 september.

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. KWF Kankerbestrijding heeft als ideaal een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Daarom faciliteert en financiert KWF wetenschappelijk onderzoek, beïnvloedt beleid en deelt kennis over kanker en de behandeling daarvan. KWF-afdeling Helvoirt helpt mee door geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Samen komen we steeds dichter bij een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Tijdens de collecteweek gaan ruim 80.000 collectanten door het hele land de straat op. Elke euro die de collectanten ophalen, draagt bij aan de missie van KWF: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. De collecte is dus van levensbelang. Helaas zijn er in Helvoirt nog niet voldoende collectanten. Om zoveel mogelijk huishoudens te kunnen bereiken, is KWF-afdeling Helvoirt op zoek naar nieuwe collectanten. Meld je aan via kankerbestrijdinghelvoirt@ziggo.nl of 06-37474344.

Kijk ook bij

Vughts raadslid Dianne Schellekens nummer 2 op lijst D66 Brabant

Dianne Schellekens uit Vught staat hoog op de lijst van D66 Brabant bij de verkiezingen …