KWF-collecte in Helvoirt

De landelijke collecteweek van KWF Kankerbestrijding start op zondag 2 september. In deze week gaan ruim 80.000 collectanten de straat op om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Elke euro die de collectanten ophalen, draagt bij aan de missie: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

De collectant van KWF komt in de week van 2 t/m 8 september bij u aan de deur. Elke collectant kan zich legitimeren en is te herkennen aan het rood-wit-blauwe logo met de krab en aan het Keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Collectant gemist? Dan kunt u op de volgende manieren toch een bijdrage leveren. Doneer online via kwf.nl/collecte, doe een eenmalige donatie via de machtigingskaart, die de collectant achterlaat als u niet thuis bent, of sms ‘gift’ naar 4333 en investeer eenmalig 3 euro. Nieuw dit jaar is het collecteren met de QR-code. Met iDEALQR kun je met je smartphone een QR-code scannen om een veilige mobiele betaling tot stand te brengen.

Collectanten gezocht
De organisatoren in Helvoirt zijn nog steeds op zoek naar collectanten. Niet in alle straten in Helvoirt kan er gecollecteerd worden. Dus hulp is nog steeds hard nodig. Aanmelden, liefst zo spoedig mogelijk, kan via kankerbestrijdinghelvoirt@ziggo.nl of telefoon 0411-643376.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …