Kwekerij Hans van der Steen sluit definitief de kasdeuren

Na ruim veertig jaar stoppen Hans en Ans van der Steen binnenkort met het werk in hun perkplantenkwekerij aan de Schijndelsedijk 3 in Boxtel. In 1978 is de kwekerij door Hans gestart met de bouw van een eenvoudige tunnelkas. In de loop der jaren is de kwekerij uitgegroeid tot een kassencomplex van 7000 m² waarin ieder jaar een uitgebreid assortiment perkplanten in meer dan 100 verschillende soorten en kleuren wordt gekweekt.

Hans en Ans kunnen al jarenlang rekenen op de enthousiaste inzet en hulp van hun trouwe medewerksters. De laatste tientallen jaren komen ook hun drie dochters en hun partners helpen tijdens de drukke weken in de maand mei waarin de meeste planten worden verkocht. In de loop der jaren hebben veel mensen de kwekerij bezocht. Vaak krijgen Hans en Ans van de mensen te horen dat ze genieten van de mooie kleuren en het uitgebreide assortiment. Hans, Ans en hun medewerksters zullen het contact met deze mensen gaan missen. Daarom bedanken Hans en Ans hun klanten voor de bezoeken die zij gebracht hebben aan hun kwekerij en de fijne contacten die zij met een groot aantal klanten hebben opgebouwd in de loop der jaren. Het echtpaar heeft altijd met plezier in hun kwekerij gewerkt, maar vindt dat nu de tijd gekomen is om te gaan genieten van hun pensioen. Aangezien er geen bedrijfsopvolging is, zien zij zich genoodzaakt de kwekerij 25 juni te sluiten. Op dit moment is het nog onduidelijk wat er met de kassen gaat gebeuren. Het gegeven dat zoveel mensen de hele zomer en het najaar genoten van de bloemen en planten in de tuin heeft Hans en Ans altijd enorm veel plezier gedaan. Zij hopen dan ook dat u deze zomer weer volop kunt genieten van uw tuin!

Grijp uw kans
Op dit moment is de kwekerij nog geopend en staat er nog een leuk assortiment planten in de kas. Wilt u nog een laatste bezoekje aan de kwekerij brengen, grijp dan uw kans. U wordt met een grote glimlach geholpen! Cadeaubonnen kunnen nog tot en met 25 juni ingeleverd worden of u kunt telefonisch contact opnemen voor de afwikkeling hiervan (0411-677647).

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …