Krijgt horecagelegenheid uit Vught een frisse start?

Hopelijk mogen de terrassen in gemeente Vught binnenkort weer open . Dat betekent dat veel horecaondernemers zich, na maanden dicht te zijn geweest, kunnen voorbereiden op de heropening. HYGENIQ, producent van ecologische schoonmaakmiddelen, biedt de horeca graag een steuntje in de rug met de actie ‘Een Frisse Start’.

De horecagelegenheid uit de provincie Noord-Brabant met de meeste stemmen krijgt een schoonmaakteam over de vloer dat de boel weer spic en span maakt voor de heropening. Inwoners van de gemeente Vught kunnen nu stemmen op hun favoriete horecazaak met terras.

HYGENIQ roept iedereen op om te stemmen op zijn favoriete horecazaak, het (eet)café of restaurant met terras dat een frisse start verdient. Ook in de gemeente Vught kunnen horecaliefhebbers hun favoriet opgeven via de website www.geefdehorecaeenfrissestart.nl. Op de website wordt gevraagd een kort formulier in te vullen en de nominatie te motiveren. De horecagelegenheid die uiteindelijk het vaakst genomineerd wordt, mag zich de winnaar van de provincie Noord-Brabant noemen. De dag voordat de terrassen officieel weer open mogen, staat er een speciaal HYGENIQ- schoonmaakteam op de stoep bij de twaalf winnaars; één uit elke provincie. Het team helpt de boel weer helemaal spic en span te maken voor de heropening.

Kijk ook bij

Nieuw seizoen Vertelpodium Het Lopende Vuur

Vrijdagavond 13 oktober begint het verhalenseizoen van Het Lopende Vuur in Den Bosch weer met …