Home / Algemeen / Kraam huren Gestelse Winterfair?
Patisserie De Rouw

Kraam huren Gestelse Winterfair?

De warmte van de knisperende vuurkorven komt je bij de ingang van de Gestelse Winterfair al tegemoet. De Winterfair is, rondom de aanwezige standhouders uit Gestel e.o, sfeervol verlicht met lampjes en kerstbomen. Voor elke bezoeker valt er wat te genieten; is het niet van het shoppen op de kerstmarkt, dan wel van de heerlijke versnaperingen.

De geur van warme chocolademelk en glühwein laat het water in je mond lopen. Op de foto met de Kerstman en legio optredens om je te laten vermaken. De allerkleinsten kunnen lekker losgaan op de springkussens of een ritje maken op een van de paardjes. Scoutinggroep Petrus Donders is ook aanwezig en zal diverse leuke activiteiten begeleiden voor de jeugd. Na het succes van de vorige editie zal er opnieuw een Mega Kerstbingo gehouden worden met als prijs dit keer 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Sint-Michielsgestel. Bingoloten zijn op de Winterfair zelf te koop bij een van de ronddartelende elfjes. Genoeg reden dus om hét gezellige winterfeest van Sint-Michielsgestel een bezoek te brengen op zondag 15 december. Vanaf 11.00 uur zal dit jaar de Winterfair in en rondom de Meander gehouden worden. Het winterfeest eindigt rond 16.00 uur.

Kraam huren?
Wilt u een kraam huren op de Gestelse Winterfair? Er zijn nog enkele kramen beschikbaar! De Winterfair is voor iedereen toegankelijk. U mag alle soorten nieuwe waren en non-food verkopen. Ook verkopers van heerlijke ter plekke te nuttigen lekkernijen worden uitgenodigd om zich te laten zien. Dit kan eventueel ook vanuit een eigen kraam of wagen. Dit jaar zijn er 2 varianten kramen beschikbaar voor binnen en buiten. De speciale marktkramen voor binnen zijn beperkt beschikbaar en worden op volgorde van aanmelding verdeeld. Prijzen voor het huren van een kraam kunt u vinden op de website www.gestelsewinterfair.nl. Aanmelden voor het huren van een kraam kan door te mailen naar info@gestelsewinterfair.nl. Graag hierbij uw naam, adres en telefoonnummer vermelden en aangeven wat u gaat verkopen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Inschrijving Vughts tennis- en padel-onderonsje geopend

De 23e editie van het Vughts Parken Toernooi zal plaatsvinden van 30 oktober tot en …