Amit Reches (foto: Bart Meesters)

Koninklijke Onderscheidingen bij de brandweer

Woensdag 3 oktober reikte burgemeester Van de Mortel op de contactavond van de vrijwillige brandweer in het raadhuis de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit aan Amit Reches en Harold van Riel.

Amit Reches
A. Reches (57) is werkzaam als zelfstandig rijschoolhouder. Hij was van 1997 tot februari 2018 actief als lid van de vrijwillige brandweer van Vught en heeft zich onder andere ingezet als verkenner gevaarlijke stoffen, chauffeur voertuigbediener en specialist grootschalige hulpverlening. Hij fungeerde laatstelijk als hoofdbrandwacht en heeft zich 21 jaar lang bij nacht en ontij ingezet voor de Vughtse gemeenschap.

Harold van Riel (foto: Bart Meesters)

Harold van Riel
H.F. van Riel (51) is werkzaam als uitvaartverzorger bij Bijnen Uitvaartzorg. Hij was van 1992 tot juni 2018 actief als lid van de vrijwillige brandweer van Vught en heeft zich onder andere ingezet als specialist grootschalige hulpverlening. Van Riel sloot zijn carrière bij de brandweer af als hoofdbrandwacht. Na 26 jaar actief geweest te zijn voor de Vughtse vrijwillige brandweervereniging nam hij in juni afscheid.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …