Koningsnacht en Koningsdag worden in Sint-Michielsgestel groots gevierd

In samenwerking met Toren4, gasterij de Zwaantjes, de Twee Brouwers, brasserie Thuys en Private Label, verzorgt GESTEL Events een oranjefeest op woensdagavond 26 april en donderdag 27 april. Op beide feestdagen staat er een grote tent op het Petrus Dondersplein in Sint-Michielsgestel.

Koningsnacht met bands Private Label, Fueled Up en Tros Hombres
Deze speciale tent is geopend vanaf 18.30 uur. Vanaf 20.00 uur trapt de eerste band af en is er de hele avond livemuziek. Flitsende gitaarlicks, knallende drums en uithalen op windkracht 10 zijn de ingrediënten van de band Fueled Up. Private Label brengt een arsenaal aan nummers die voor iedereen herkenbaar zijn: pop, rock en rock-‘n-roll uit de jaren 60 tot en met heden. Overgevlogen uit België en Spanje, brengt Tros Hombres rock met zuidelijke warmte. Het programma duurt tot 01.00 uur. Toegang 10 euro. Tickets koop je online via www.gestelevents.nl of www.thekingsclash.nl of op de socials van beide.

Koningsdag met fietsparade, vrijmarkt, springkussens
Koningsdag start op het Petrus Dondersplein om 11.00 uur met de traditionele gratis vrijmarkt voor kinderen. Ook zijn er voor hen springkussens, kunnen ze de toren beklimmen en een rondje maken met de brandweer. De Gestelse voetbalclub SCG’18 begeleidt het pannaveld waar de wat oudere kinderen kunnen voetballen. Voor de kleintjes is er de bekende fietsparade. Deze start om 11.00 uur bij de Beemden en eindigt op het Petrus Dondersplein. De Gestelse Harmonie Sint-Michaël en dansschool Ravenschot zorgen ervoor dat het een gezellige optocht wordt.

Hollandse muziekmiddag vanaf 13.00 uur
Geen Koningsdag zonder muziek. Dus ook daarvoor kun je op het Petrus Dondersplein je hart ophalen. Om 13.00 uur trapt GESTEL Events de Hollandse middag af met een dj. Vanaf 15.00 uur starten de optredens met Henk Damen, Frank Verkooyen en William Burg. De toegang voor Koningsdag is gratis.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …