Pannaspeler dolt kinderen

Koningsdag Sint-Michielsgestel gezellig én succesvol

Koningsnacht werd dit jaar voor de 2e keer gevierd. De organisatie had Nutzz en ‘69 Comeback op het podium. De opkomst was goed, de sfeer was optimaal en de gezelligheid was uitermate goed.

Koningsdag werd een schitterend succes dankzij samenwerking met en bijdragen van Harmonie St. Michaël (aubade), het Gilde St. Anthonius en St. Barbara (Vendelgroet), vrijwillige brandweer (rondrit in brandweerwagen), de Heemkundevereniging Heerlijckheid Herlaar en Wereldwinkel (meer dan 200 torenbeklimmers), van Heijst (horeca en snacks), De Beemden (start Oranjeparade), EHBO, gemeente en verkeersregelaars. Ravenschot vermaakte de bezoekers met koningsdansjes door de allerkleinste leden. Top-Pannavoetballer Nabil ‘Killer’ Akaazoun maakte de jonge voetballertjes gek met zijn acts en bewegingen met de bal. Wethouder van Hulsbeek sprak de aanwezigen toe en reikte de prijzen van de Oranjeparade uit. Ruim 30 kinderfietsjes kleurden de straten vanaf De Beemden tot PD-plein oranje. Enkele bedrijven (calamiteitenwagen) ondersteunden het Koningsfeest met goederen en overig materieel. Premium partners Jumbo, Rabobank en Van den Hurk Grondwerken zorgden ook dit jaar weer voor ondersteuning.

Meer dan ooit maakten kinderen en volwassenen gebruik van de vrijmarkt. Het PD-plein veranderde in een kleurrijk tableau. De allerkleinsten genoten van de variatie aan springkussens. Blind Date en DJ-Neon Beatz, Tim Schellekens, zorgden voor de muzikale klanken.

GESTEL Events en de vele deelnemers aan de vrijmarkt en overige aanwezigen kunnen terugkijken op een geslaagde, gezellige en in alle opzichten zonnige Koningsdag 2019. Bijzonder dit jaar was de samenwerking van GESTEL Events met De Zwaantjes, Lunchcafé Toren4 en Brasserie Thuys. Het succes van dit jaar was mede te danken aan deze constructieve opzet.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …