Koningsdag Kiwanis Vught met de happende haai

In heel Nederland is het 27 april feest; alle evenementen kunnen dit jaar op Koningsdag weer doorgaan. Zo ook in het centrum van Vught. Op het terras van restaurant Hemels houdt Kiwanis Vught een bruisende dag voor jong en oud!

Jaarlijks ontpopt zich een waar spektakel voor de ingang van Hemels. Een levensgroot klimkussen in de vorm van een happende haai zorgt voor enorm plezier bij vele kinderen. Alle ouders kunnen onder het genot van een hapje en een drankje zorgeloos genieten van het lekkere weer, de muziek en een gezellige sfeer. Om het ultieme evenementen gevoel te creëren, zijn er overheerlijke Kiwanis Burgers van de grill te verkrijgen. Ga er heen en beleef een koninklijke dag!

Koningsdagloterij
Kiwanis Vught hoopt ook dit jaar een feestelijke bijdrage te leveren aan de koningsdagviering en het Kiwanis Kinderfonds. Het geld dat wordt opgehaald komt namelijk goed terecht bij het Kiwanis Kinderfonds. Onder het motto ‘serving the children of the world’ dragen vrijwilligers op diverse manieren bij aan het welzijn en de ontwikkeling van minder bedeelde kinderen. Ook jij kunt een steentje bijdragen aan het goede doel door deel te nemen aan de Koningsdagloterij. Met een draai aan het rad maak jij kans op geweldige prijzen! Naast de grote hoofdprijs waaronder een spelcomputer en BMW-crossfiets zijn er genoeg andere prijzen in het Kiwanis-draairad te vinden. Ga langs, steun en win!

Bent u een ondernemende inwoner in de regio Vught die op zoek is naar verbinding en het leveren van een maatschappelijke bijdrage? Kijk dan op https://vught.kiwanis.nl.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …