Koningsdag: Inschrijven Vughtse vrijmarkt

Vrijmarktcommissie Harmonie Kunst en Vriendschap

De Vrijmarkt in het centrum van Vught is al jaren een geliefd en succesvol evenement tijdens de viering van Koningsdag. Op die dag, maandag 27 april, bieden talrijke enthousiaste verkopers uit de hele regio in naar verwachting ongeveer 250 kleurrijke kramen hun overtollige gebruikswaar te koop aan. Dat alles in een veelal zonnige Oranje-sfeer, met veel gezellige blaasmuziek en rondom goed gevulde terrasjes. Dit jaar wordt deze Vrijmarkt voor de 30e keer georganiseerd door Harmonie Kunst & Vriendschap.

Gezien het grote succes en het vaak goede weer in de afgelopen jaren, hoopt de organisatie met deze vrijmarkt ook dit jaar opnieuw een feestelijke bijdrage te leveren aan de viering van Koningsdag in Vught. Daarom adviseert zij potentiële deelnemers nu al om oude boeken, servies, huisraad, kleding e.d. niet weg te gooien, maar het tijdens deze Vrijmarkt te koop aan te bieden. Voor 28 euro kunt u al een kraam huren van ca. 4 strekkende meter, een dekzeil in wit of oranje wordt bijgeleverd.

Maurickplein en Marktveld
Ondanks de metamorfose van het Maurickplein, die een mooi evenementen-terrein heeft opgeleverd, zullen hier dit jaar geen kramen worden geplaatst. Wel zal hier een muziekprogramma luister bijzetten aan de koningsdagactiviteiten zowel op de ‘koningsnacht’ als de koningsdag. Op het Marktveld zal het goed toeven zijn op een van de vele terrassen en kinderen kunnen hier genieten van wat kermisvermaak.

Kleedjeszones
Voor de kinderen zijn er zones waar zij op een kleedje gratis hun speelgoed, spelletjes, zelfgekweekte plantjes, overgebleven kleding en nog andere spulletjes mogen verkopen. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.vrijmarktvught.nl. Kinderen mogen elders op de vrijmarkt ook een plekje zoeken maar dienen dan ook rekening te houden met de geopende winkels en de straten moeten vrij blijven i.v.m. de veiligheid van de bezoekers en verkopers.

Inschrijven
Inschrijven voor deze Vrijmarkt is mogelijk vanaf 15 maart. Vanaf deze datum kan een inschrijfformulier worden opgehaald bij een van de volgende adressen in Vught:
Primera van Sleeuwen, Moleneindplein 58
Optiek Van de Kamp, Heuvel 3
Slijterij de Gouden Ton, Martinilaan 1
Cafetaria Rouppe, Rouppe v.d. Voortlaan 32
Elektrotechnisch buro Van de Meerendonk, Helvoirtseweg 124

Het inschrijfformulier is vanaf 15 maart ook te downloaden via de website van Vrijmarkt Vught www.vrijmarktvught.nl.

Inschrijving is mogelijk tot 10 april daarna nog alleen op basis van beschikbaarheid
Wie meer inlichtingen wenst over deze vrijmarkt kan die vinden op de website of verkrijgen bij de organisatie door het sturen van een e-mail naar: organisatie@vrijmarktvught.nl.

Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen. Wil je je plaats op deze Vrijmarkt niet mislopen, vul dan snel een inschrijfformulier in, want… vol is vol!

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …