(Foto: Daria Scaglioa)

Kom kijken in het vernieuwde Gymnasium Beekvliet

Op zondag 4 februari van 13.00 tot 16.00 uur opent Gymnasium Beekvliet zijn deuren voor alle leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders. Ga kijken, en beleven, wat Gymnasium Beekvliet jou kan brengen.

Er zijn door de school heen allerlei activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Denk aan proeflessen Latijn en drama, demolessen van het (brugklas)toneel en gym. Maar ook zijn er verschillende presentaties over wat de brugklas inhoudt, wat een zelfstandig gymnasium zo bijzonder maakt en Intermezzo, een tussenjaar voor leerlingen die de basisschool ontgroeid zijn, maar nog niet klaar zijn voor de middelbare school. Uiteraard kun je ook rondkijken in het vernieuwde gebouw en kom je er onder meer achter wat de term ‘blaula’ betekent. Er zijn veel leerlingen en docenten aanwezig, zodat je kunt horen hoe zij Beekvliet beleven en kunt kijken of de school ook goed bij jou past.

Smaakt het naar meer?
Wil je een dagje Beekvliet beleven? Neem dan deel aan de Beekvliet Experience op woensdag 7 februari. Je krijgt dan een voorproefje van wat je leert bij de vakken Grieks, wiskunde en science. Je leert over vreemde getallen, Griekse helden, je leert een nieuw alfabet, je doet experimenten en proefjes. Deze vakken worden afgewisseld met creatieve vakken, zoals muziek, drama en beeldende vorming. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in via www.gymnasiumbeekvliet.nl. De Beekvliet Experience duurt van 14.30 tot ongeveer 16.45 uur.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …