(Foto: Daria Scaglioa)

Kom jij als vrijwilliger Gymnasium Beekvliet helpen?

Ingezonden mededeling

Gymnasium Beekvliet staat midden in de maatschappij en bruist van de energie. Elke dag zetten onze medewerkers zich in voor goed onderwijs en een fijne leeromgeving. Daarbij kan een school niet zonder zijn omgeving. Beekvliet zoekt daarom mensen die af en toe willen helpen op verschillende vlakken.

Wij zijn onder meer op zoek naar mensen die als surveillant toezicht willen houden als leerlingen toetsen maken. Ook verwelkomen we graag vrijwilligers die het leuk vinden om tijdens een van de pauzes op een lesdag een oogje in het zeil te houden. Daarnaast zou ook onze kantine in de nieuwe aula versterking kunnen gebruiken. Samen met andere vrijwilligers en leerlingen verzorg je voorbereidingen en verkoop je broodjes en snacks in de pauzes, zodat iedereen een gezonde en smakelijke lunch kan nuttigen.

Wat maakt het vrijwilligerswerk op onze school in Sint-Michielsgestel zo bijzonder? Je draagt bij aan de veiligheid en het welzijn van onze leerlingen en je helpt mee om een goede sfeer te creëren waarin iedereen zich prettig voelt.

Heb je een paar uurtjes per week over of juist een paar dagen per jaar en wil je graag iets betekenen voor Beekvliet? Wil je een steentje bijdragen aan een fijne leeromgeving en een mooie schooltijd voor onze leerlingen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger! Enthousiaste reacties en eventuele vragen ontvangen we graag op beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …