Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch

Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan schreven dit keer maar liefst drie auteurs een speciaal voorleeslunchverhaal: Bart Chabot, Marion Bloem en Kader Abdolah. Ga je ook luisteren en lunchen op vrijdag 7 oktober van 11.30-13.00 in DePetrus?

De ochtend start met een gedicht van dorpsdichter Petra van den Eerenbeemt dat zij zelf voordraagt. Daarna leest gemeenteraadslid Ans Beijens een van de speciaal geschreven verhalen voor. Vervolgens is er alle gelegenheid om lekker te lunchen, bij te praten en herinneringen op te halen, terwijl een pianist voor muzikale omlijsting zorgt.

Meld je direct aan
Iedereen is welkom! Deelname is gratis, maar een kaartje reserveren is wel nodig. Doe dit vóór 2 oktober door je aan te melden bij de balie, via telefoon 073-6802950 of via de website: huis73.op-shop.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.

Vervoer
Abonnees van Seniorenbus Vught kunnen een vervoersverzoek indienen bij de Seniorenbus. Bel op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur naar 073-7113191. Meer informatie vind je op www.seniorenbusvught.nl.

Kijk ook bij

Taalvrijwilliger worden?

In de gemeente Vught hebben ongeveer 3.000 inwoners moeite met taal, rekenen of digitale vaardigheden. …