Home / Algemeen / Koffiedrinken voor het goede doel
Patisserie De Rouw

Koffiedrinken voor het goede doel

Het Vicki Brownhuis nodigt iedereen in de regio ’s-Hertogenbosch uit om één keer per jaar koffie te drinken voor ons goede doel.

Op 5 februari houdt u op het werk, de vereniging of gewoon bij u thuis een koffieochtend. Om het u gemakkelijk te maken levert het Vicki Brownhuis hiervoor een speciale koffiekit als basis. Iedereen kan meedoen! Het bedrijf waar u werkt, uw sportclub, een instelling, buurtvereniging of uzelf als particulier samen met familie, vrienden of buren.

De hele week, die op 4 februari begint met Wereldkankerdag, zal in het teken staan van aandacht voor kanker. Vrijwilligers van het Vicki Brownhuis delen deze week rozen uit in het Jeroen Bosch Ziekenhuis en in het Bernhoven Ziekenhuis in Uden om mensen met kanker een hart onder de riem te steken.

Even stilstaan bij kanker
Tijdens de speciale koffiebreak staan de speciale koffiekit en de collectebus op tafel. In de kit zitten Vicki Brownies, speciale koffiebekers, servetjes, info over het Vicki Brownhuis, een poster en 10 weggeef-verwenmomenten voor mensen die geraakt zijn door kanker.

Doel van de Vicki Brownhuis Koffieochtend is het bespreekbaar maken van kanker. En meer bekendheid te krijgen voor hun werk in de regio. Met het ingezamelde geld, voor ieder kopje een vrijwillige bijdrage, helpt u het huis hun deur open te houden.

Volgens recente cijfers krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland ooit in zijn leven kanker. Belangrijk dus om hierbij samen stil te staan en de impact die het heeft op mensen en hun omgeving. Iedereen kent wel iemand met kanker en heeft gezien of ervaren dat het je leven compleet op z’n kop zet.

Doet u ook mee?
Het Vicki Brownhuis is geheel afhankelijk van giften en donaties. Jaarlijks meedoen aan de Vicki Brownhuis Koffieochtend is een initiatief dat bijdraagt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, de bekendheid van ons huis, betrokkenheid bij de ziekte kanker én u sponsort een goed doel.

Inmiddels doen zo’n 60 deelnemers mee. U kunt zich nog inschrijven via de website vbrownhuis.nl of mail info@vbrownhuis.nl. Het Vicki Brownhuis verheugt zich op uw deelname.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Schatten van Vught – het Musschengilde

Het Vughts Museum in DePetrus was dicht en daarna beperkt open vanwege de coronacrisis. Daarom …