‘Koffie bij de Piano’ 3 maart in Podium Azijnfabriek

Fortesa Jusufi, piano

‘Koffie bij de Piano’ is een reeks concerten door jonge toptalenten. Elke 1e zondagochtend van de maand is er een concert op de concertvleugel. Ook is er een interview met de musici en in het voorprogramma spelen extra jonge kanjers. Bij ieder concert kunnen de bezoekers stemmen en een waardering voor de musicus/musici aangeven, waardoor er kans is op deelname aan de jaarlijkse finale.

Fortesa Jusufi is een pianiste uit Essen, Duitsland. Ze begon haar muzikale opleiding in haar geboorteplaats in Kosovo, waar ze haar bachelordiploma behaalde. In 2023 behaalde ze haar masterdiploma in Essen en volgt nu haar tweede master Instrumentaal Duo. Ze won vele prijzen op concoursen in Litouwen, Passau, o.a. 1e prijs ‘The Young Pianist’ in Kosovo. Fortesa trad op als solist en als kamermuzikant in Duitsland, Nederland, Portugal, België, Litouwen, Italië en Polen. Waardevolle impulsen kreeg zij in masterclasses, wereldwijd van beroemde masters.

Ook verrassend is de piepjong Jaydan in het voorprogramma Prelude. De verbale presentatie deze zondag is in handen van Mylan Tran. Het programma vangt aan om 11.00 uur.

Reserveren: www.podia-klassiek.nl.

Podium Azijnfabriek, Triniteitsstraat 19, 5211 KW ‘s-Hertogenbosch.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …