Klusbrigade Sint-Michielsgestel/Den Dungen zoekt vrijwilligers

De klusbrigade van Sint-Michielsgestel/Den Dungen zoekt vrijwilligers om het team te versterken. De klussendienst werkt met vrijwilligers die het leuk en belangrijk vinden om mensen te helpen. Ze weten van aanpakken, ze zijn handig, betrouwbaar en hebben een luisterend oor.

De Klusbrigade is er voor inwoners van de gemeente Sint-Michielsgestel met een klein netwerk die (tijdelijk) niet zelf een klus in of om het huis kunnen uitvoeren en onvoldoende financiële mogelijkheden hebben.

Welke klussen doet de klusbrigade?
Reparatie- en onderhoudsklussen zoals elektra en verlichting, hang- en sluitwerk, gordijnrails ophangen, tv-zenders instellen, het monteren van extra steunen of trapleuning; snoeren vastzetten of verleggen. Maar ook klussen in de tuin, zoals het gazon maaien en een kleine heg knippen, het terras schoonmaken, of spitten/schoffelen en bladeren vegen. Voor al dit soort klusjes is er de Klusbrigade. Zo kan iedereen zo lang mogelijk zelfstandig wonen in eigen huis en omgeving.

De klusbrigade komt altijd met twee personen de klus doen en werkt met knipkaarten. Een half uur kost € 2,50. De Klusbrigade hanteert een maximum van 3 uur per klus.

Meer weten?
Spreekt dit je aan en wil je je aanmelden als vrijwilliger? Of wil je gebruikmaken van de klusbrigade? Bel of mail naar Bint: 073-5515432, info@bintwelzijn.nl.

Kijk ook bij

Dit moet je weten over een PayPal online casino

Ingezonden mededeling Wat is PayPal precies en hoe werkt het? Het meest voor de hand …