Kleurwedstrijd Vught, Helvoirt, Cromvoirt

Vanaf 1 januari 2021 vormen de dorpen Vught, Helvoirt en Cromvoirt samen één gemeente. Om dat te vieren, heeft Vera Warnecke van PvdA-GroenLinks een unieke kleurplaat gemaakt.

“Het is van belang dat ook kinderen weten dat de drie dorpen samen verder gaan, kinderen groeien op in deze gemeente”, legt Vera uit. “Op de kleurplaat zijn kenmerkende beelden, plaatsen en gebouwen afgebeeld, zoals de Vughtse Toren, het pomphuisje in Helvoirt en het iconische lantaarntje van Cromvoirt. Kleurend maak je kennis met elkaars dorpskernen en kom je onbewust met elkaar in verbinding en met de mensen en natuur waarmee je je verbonden voelt, daar zorg je goed voor.”

Kleurwedstrijd
De kleurplaat is te downloaden op www.pvda-gl.nl en te vinden via de link op de Facebook-pagina van de partij. Ook zal er bij een aantal adressen een grote kleurplaat in de brievenbus komen en is de kleurplaat te verkrijgen op enkele plaatsen waar campagne zal worden gevoerd. Wil je meedoen met de kleurwedstrijd? Kleur dan zo creatief mogelijk je kleurplaat in en hang ‘m voor je raam. Maak een foto hiervan en app die met je naam en leeftijd vóór 18 november naar het speciale campagnenummer van PvdA-GroenLinks 06-57987599 of mail naar kleurwedstrijd@pvda-gl.nl en wie weet ontvang jij een prachtig knutselpakket voor nog eens maanden extra creatief plezier! En … om het nog feestelijker te maken: in elk dorp zal er een winnaar gekozen worden!

Kijk ook bij

Radioastronomiedag bij Sterrenwacht Halley op 3 maart

Op zondag 3 maart houdt Sterrenwacht Halley in Vinkel een Radioastronomiedag. Het programma begint om …