‘Kleine Ziele In De Grôte Wiele’

De Bossche Komeedie brengt van 22 t/m 24 oktober en van 29 t/m 31 oktober in Theater de Speeldoos in Vught het blijspel ‘Kleine Ziele In De Grôte Wiele’. Aanvangstijden: avondvoorstellingen 20.00 uur, 31 oktober: 14.00 uur. Entree 19,50. De kaartverkoop is reeds gestart. Kaarten direct aan de kassa, telefoon 073-6565588 of via www.theaterdespeeldoos.nl.

De Bossche families Donkers, Van Dalen en Delmee willen op grootse wijze het jubileum van hun vriendschap vieren. 25 jaar geleden hebben de 3 vrienden en de 3 vriendinnen elkaar leren kennen in het Bossche uitgaansleven en vanaf dat moment delen ze lief en leed. Naast de beste vrienden zijn ze onlangs in de Groote Wielen ook elkaars buren geworden. Hoewel ze qua karakter sterk van elkaar verschillen, heeft dat nooit tot onenigheid of bonje geleid. Totdat Dorus van Dalen opeens een nieuwe hobby heeft waaraan vooral Dick Donkers zich in toenemende mate ergert. Wat begon als een kleine irritatie lijkt te ontaarden in een ordinaire burenruzie waarin allerlei frustraties, oud zeer, misverstanden en verwijten plotseling boven komen drijven. Dit tot wanhoop van de familie Delmee die, door hun bemiddelende rol, tussen twee vuren komt te liggen. Wordt het ondanks alle meningsverschillen, ruzies, pesterijen en roddels toch weer koek en ei?

Bossche humor
Dit alles kunt u volgen in een nieuw hilarisch blijspel vol herkenbare situaties en Bossche humor. Hiermee gaat De Bossche Komeedie de uitdaging aan het grote succes van ‘Rooie Rôze Of Sperziebôôntjes?’ minstens te evenaren. Met o.a. Nancy Gerrits, Robbert Oomens, Joyce Hulshoff, Ingrid den Teuling, Tjeu van Beekveld, Huipie Vugts en Jorg de Bakker. Script en regie: Ruud van de Laar.

De voorstelling is ook te zien in Perron-3 op 30 september, 1, 2, 8 t/m 10 en 14 t/m 16 oktober. Kaarten: direct aan de kassa, telefoon 073-8507550 of via www.perron-3.nl. Aanvang van de avondvoorstellingen 20.00 uur en matinee op 10 oktober om 14.00 uur. Entree 19,50.

Kijk ook bij

Vught zet nieuwe stappen in ontwikkelingen rondom de PI

Het tracé van de nieuwe tijdelijke ontsluitingsweg bij de Penitentiaire Inrichting (PI) Vught is bekend. …