Kleding-, boeken- en platenmarkt nog steeds succesvol

Het is eigenlijk een beetje jammer dat er tegenwoordig niet zo maar een foto gemaakt mag worden, anders was dit artikel voorzien van een foto van een lange rij wachtenden op zaterdag 18 september.Bezoekers vóór de Oude School/Notenkraker in Helvoirt, keurig op afstand om zich vanaf 10.00 uur te verspreiden op zoek naar kleding en/of boeken en platen.

Naar schatting hebben enkele honderden hun voordeel kunnen doen met de aanschaf van prachtige kleding, het langgezochte boek of een plaat/cd van hun favorieten. De reacties op de overzichtelijke markten waren zeer positief. De organisaties: Kledingmarkt door Harmonie Kunst Adelt en Boekenmarkt door Stichting Boekenmarkt zijn dik tevreden met de opbrengst. Het gaf hen bovendien een goed gevoel dat de duizenden verkochte artikelen een tweede leven krijgen, waarbij de kopers zich vaak gelukkig voelen. Daarom is het er al 40 jaar elk halfjaar zo gezellig op deze Helvoirtse markt. Wat wil je nog meer? Markt gemist? Jammer, dan zult u moeten wachten tot zaterdag 19 maart 2022. Dan is er weer een kans. Meteen noteren!

Nieuwe voorraad
Door de goede verkoop zijn de magazijnen aanzienlijk leger geworden. Nieuwe aanvoer is daarom welkom. Elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur kan er kleding, schoenen, tasjes, boeken, platen, cd’s, dvd’s geschonken worden. Meer weten over de Kledingmarkt: 0411-641529/06-10826054. Meer weten over de Boekenmarkt: 0411-643018.

Kijk ook bij

Nachtvlinders kijken tijdens de Nationale Nachtvlindernacht

Op vrijdagavond 1 en zaterdagavond 2 juli is de 18e Nationale Nachtvlindernacht van De Vlinderstichting. …