Home / Algemeen / Klankhealing concert zondag 9 december
Patisserie De Rouw

Klankhealing concert zondag 9 december

Ontspannend en heilzaam

The Sound of Silence groep geeft zondag 9 december om 12.00 uur een Klankhealing ligconcert in Vught. Een Klankhealing ligconcert is een 90 minuten durend ‘Klankenbad’.

De deelnemers ervaren dit klankenbad liggend op een zachte ondergrond. De spelers van de Klankhealing hanteren diverse oorspronkelijke instrumenten van over de hele wereld en maken tevens gebruik van Healing Hands. De oeroude vorm van heling door trilling bestond al meer dan 20.000 jaar geleden bij de oorspronkelijke bewoners van Australië, de Aboriginals. De combinatie van grondtonen (aarde) en boventonen (kosmisch) heeft een direct positief effect op de hersengolven, het zenuwcentrum, de meridianen en alle energiecentra in het lichaam. Al deze frequenties, plus de intentie van de spelers, vormen een trillingsveld, waarin heling kan plaatsvinden.

Voor informatie en reserveren kunt u terecht bij Thea Hennevelt, telefoon 06-28098355. Mailen kan ook: Thea-hennevelt@versatel.nl. Meer informatie vindt u ook op www.thesoundofsilence.nl.

NB Het adres ontvangt iedere deelnemer na aanmelding.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Boeiende lezing met ontroerende momenten bij Geheugencafé Vught

Op woensdagavond 15 mei vond voor de vijfde keer het Geheugencafé Vught plaats. Ditmaal in …