Home / Algemeen / Kiwanis Club Vught organiseert weer ‘De Brabantse Haringparty’
Patisserie De Rouw
Sfeerimpressie Haringparty 2017

Kiwanis Club Vught organiseert weer ‘De Brabantse Haringparty’

Woensdagavond 13 juni verzorgt Kiwanis Club Vught voor de vijfde keer een exclusieve haringparty op Landgoed Huize Bergen in Vught, onder de naam ‘De Brabantse Haringparty’. De opbrengst gaat naar de Stichting Kiwanis Fonds Vught1 en het Jeugdfonds Vught2.

Naast sponsor- en entreebijdragen zal de opbrengst verhoogd worden door middel van de veiling van een vaatje nieuwe haring, een bronzen sculptuur van de Vughtse beeldhouwster Renée van Leusden en enkele andere spectaculaire voorwerpen.

De avond wordt om 17.00 uur geopend door de burgemeester van Vught, Roderick van de Mortel, en de muzikale omlijsting zal worden verzorgd door jazzband Joepenzo en niemand minder dan Hans Dulfer.

Kaarten en sponsorpakketten kunnen besteld worden via www.brabantseharingparty.nl.

De Stichting Kiwanis Fonds Vught verleent incidentele geldelijke ondersteuning bij schrijnende situaties waarbij kinderen uit Vught zijn betrokken. www.kiwanis.nl/vught/stichting-kiwanis-fonds-vught

Jeugdfonds Vught. Deze stichting heeft als doel projecten van jeugdorganisaties uit Vught financieel te ondersteunen. www.jeugdfondsvught.nl

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Willy en Maria van der Heijden 50 jaar getrouwd

Op donderdag 18 juli zijn Willy van der Heijden (69) uit Vught en Maria van …