Foto: Simon Wald-Lasowski

Kindervoorstelling ‘Een feest om te janken’ in première bij de Verkadefabriek

House of Nouws presenteert in samenwerking met de Verkadefabriek en STIP theaterproducties de nieuwe voorstelling Een feest om te janken (4+): een vrolijke familievoorstelling over hebberigheid en de ellende die verlanglijstjes kunnen veroorzaken. De voorstelling gaat op zaterdag 24 oktober om 15.00 uur in première in de Verkadefabriek, Den Bosch.

Een feest om te janken is een voorstelling met een hoog tempo en fysiek spel over hebberigheid en verlanglijstjes. House of Nouws dompelt kleuters en ouders onder in een lenig avontuur vol verwachting. Om zich samen af te vragen of niks willen soms meer plezier geeft dan alles.

De Verkadefabriek werkt samen met lokale makers
Tweejaarlijks werkt de Verkadefabriek samen met lokale makers aan een feestvoorstelling. Vorig jaar werkten ze samen met TG Graasland en zagen honderden kinderen de voorstelling Wachten op Kado. Dit jaar is de Verkadefabriek de samenwerking aangegaan met Sanne Nouws van het Tilburgse House of Nouws. “Sanne is een interessante maker, voor kinderen en volwassenen. Ze verhoudt zich tot de maatschappij, zet kijkers op het verkeerde been en is altijd in staat om een mooie twist te maken”, aldus Wouter Bakker, theaterprogrammeur van de Verkadefabriek.

De voorstelling Een feest om te janken is tijdens de herfstvakantie drie keer te zien in de Verkadefabriek. De kaartverkoop is gestart via www.verkadefabriek.nl.

Kijk ook bij

Marieke van den Broek haalt zilver bij Beauty Awards

Zondag 25 april is bekend geworden dat Marieke van den Broek de tweede prijs heeft …