Kindermoestuin Haanwijk in winterrust

Het seizoen van de kindermoestuin zit er helaas alweer bijna op. Volgend jaar mei zijn alle kinderen en hun (groot)ouders weer welkom om mee te tuinieren. Als je vaker komt, krijg je zelfs een eigen tuintje.

Na de grote vakantie begon de tijd van plukken en oogsten. De kinderen hebben in hun eigen tuintje van allerlei lekkere groenten verbouwd. Zoals savooiekool, witte kool, rodekool, snijbiet, prei, spruitjes, pompoen en kalebassen. En dit jaar waren er ook veel bloemen die de tuin heel mooi kleurden.

In mei 2018 gaat de kindermoestuin weer open. Dan zijn alle kinderen welkom om weer lekker buiten in het groen te komen werken. We nodigen je uit om dan weer samen met je ouders, opa’s en/of oma’s mee te komen tuinieren in de kindermoestuin op Haanwijk, in de bocht tegenover Kasteel Haanwijk, Sint-Michielsgestel. We zijn het hele seizoen open op woensdag- en zaterdagmiddag vanaf 14.00 tot 16.00 uur. Ook zijn we elke 2e zondag van de maand open.

Vrijwilligers gezocht
Wij zoeken nog tuinvrijwilligers om de kinderen een handje te helpen. Misschien iets voor u? Bel dan naar 06-445 138 97 en kom mee in de tuin werken.

Kijk ook op www.natuurgroepgestel.nl bij Kindermoestuin.

Kijk ook bij

Feestweekend Zwaluw V.F.C. 21 t/m 23 juni

Op 10 mei 2021 bestond Zwaluw V.F.C. 90 jaar. Opgericht in 1931 en als fusieclub …