Kinderkleding maken in de Huiskamer

Op maandag 25 november startte een nieuw initiatief in de Huiskamer in de Marktveldpassage, Miss Rose. Met het maken van kleding voor kinderen die geen nieuwe kleren kunnen kopen. Geheel op maat en naar wens.

Miss Rose is een initiatief uit een warm hart. Geïnspireerd door Stichting Jurk maakte Betty van Helmond kleding voor kinderen die géén nieuwe kleren kunnen kopen. “Met heel veel liefde en voor kinderen uit heel Nederland. Maar ik wist eigenlijk nooit of het ook echt goed paste”, vertelt Betty. “Terwijl dat juist wel mijn intentie is, iets moois maken dat ook goed past bij het kind en de wensen. Daarom starten we met Miss Rose, voor kinderen van 0 tot 10 jaar uit Vught.”

Speciaal gemaakt
Gedurende de openingstijden van Miss Rose, om de week op maandagmiddag in de Huiskamer van 14.00 tot 16.00 uur, kunnen wensen doorgegeven worden en wordt de maat opgenomen. Ook kan het model/patroon worden gekozen. Vervolgens gaan Betty en de andere dames aan de slag.

Liever mailen?
Lukt u het niet om naar de Huiskamer te komen? Of vindt u het prettiger om via de mail vooraf kennis te maken en af te stemmen wat kan? Dat kan natuurlijk ook. Betty is bereikbaar via: b.van.helmond@home.nl.

Meedoen
Vindt u het leuk om mee te doen of wilt u uw eigen kleding in de Huiskamer maken samen met anderen? Ook dan bent u welkom in de Huiskamer op maandagmiddag 9 december, 23 december, gedurende de openingstijden. Leuke kinderstoffen kunnen altijd gebruikt worden! Naaimachines aanwezig.

Vrijwilliger worden
In de Huiskamer wordt van dinsdag tot en met vrijdag, koffie, thee en aandacht geschonken. Voor de woensdagmiddag en donderdagmiddag zijn de initiatiefnemers nog op zoek naar vrijwilligers. Interesse? Neem dan contact op met Yvonne Kolmans, Welzijn Vught, via telefoonnummer 06- 4675 2773 of mailen: yvonnekolmans@welzijnvught.nl.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …