Kinderen denken mee over belangrijke zaken in Vught

Een unieke kans voor kinderen uit de gemeente om samen met de burgemeester, beleidsadviseurs en conceptmakers mee te denken over de toekomst van Vught. Deze KinderDenkTank komt voort uit een samenwerking tussen Huis73 en gemeente Vught. Kinderen kunnen gratis deelnemen, bij inschrijving worden ze op alle drie de woensdagen verwacht: 21 en 28 februari en 6 maart.

Tijdens de eerste middag, 21 februari, krijgen de kinderen een exclusieve rondleiding door de burgemeester in het gemeentehuis en raadhuis. Ze ontdekken hoe het er allemaal aan toe gaat en hoe je de burgemeester vragen stelt. Op de tweede middag, 28 februari, gaan ze aan de slag met een actueel thema. Onder begeleiding van een ervaren docent en conceptontwikkelaar wordt een eigen plan ontwikkeld. Tijdens de derde bijeenkomst op 6 maart volgt een presentatie van ideeën aan ouders én beleidsadviseurs.

Aanmelden
Meld je snel aan voor deze unieke kans om mee te praten over belangrijke zaken in jouw gemeente. We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten! Aanmelden voor deze unieke kans kan via: imkevandenakker@huis73.nl. Info via huis73.op-shop.nl.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …