Kinderdagverblijf De Pompoen gaat zich vestigen in Gebouw 13

Kinderdagverblijf de Pompoen vestigt zich op Fort Isabella

Het terrein van Fort Isabella blijft volop in ontwikkeling. Het concept van een nieuwe samenleving wordt steeds meer werkelijkheid en de realisatie is in volle gang. De Isabella Groep is dan ook verheugd met de komst van kinderdagverblijf De Pompoen naar Fort Isabella. Zij gaan een bijzondere plek creëren voor de allerkleinsten.

Kinderdagverblijf De Pompoen (huidige locatie aan de Loonsebaan in Vught) biedt een plaats waar kinderen zich veilig, thuis en geliefd voelen. De doelstelling is om in liefdevolle aanwezigheid een stevige basis te creëren, waarin het kind zich op natuurlijke wijze kan ontwikkelen.
Annette van der Staay: ”Onze pedagogische visie is holistisch, o.a. geïnspireerd door de antroposofie. Door het kind tijd en ruimte te geven kan het zich vrij verbinden met de wereld om zich heen. Bovendien voelen we dat creativiteit het beste tot ontwikkeling komt in een fantasierijke omgeving. We vinden deze door dagelijks in de bossen te vertoeven, de inrichting van onze speelruimten en professionele leidsters die dit vrije spel begeleiden en zien wat het kind nodig heeft. Door een kleinschalige opzet, korte lijnen en grote betrokkenheid, is er een huiselijke en ontspannen sfeer voelbaar. In onze visie, en dus onze manier van werken, willen wij een duurzame houding meegeven.” Paul Krete: “Fort Isabella geeft ons de mogelijkheid om meer zichtbaar te zijn. Zo zullen we met een basisgroep uitbreiden en een buiten-BSO starten. De cirkel is daarmee rond. Fort Isabella is voor ons een unieke plek waar wij verder kunnen ontwikkelen met behoud van onze waarden.”

Fort Isabella
Fort Isabella creëert met betrokkenheid, energie en passie een unieke samenleving, waar wonen, werken, recreatie en educatie op een logische manier samenkomen. Na de Veterinaire Specialisten en Buro Lubbers is het kinderdagverblijf De Pompoen dat een langetermijnhuurovereenkomst met Isabella Groep is aangegaan en vanaf september 2018 een totaal verduurzaamd gebouw betrekt. Tjeerd Saatrube: “Wij zijn blij met opnieuw een onderscheidend kwalitatief bedrijf dat past in het concept en zich op het terrein van Fort Isabella vestigt.”

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …