(Beeld: Stephanie Biesheuvel/ATTAK)

Kinderboek ‘De Bellende Engel’

In het voorjaar van 2024 verschijnt het kinderboek De Bellende Engel. Auteur Stephanie Biesheuvel brengt het verhaal van de engel met een mobiele telefoon op de Sint-Jan tot leven.

Het boek vertelt het verhaal van het magische callcenter van De Bellende Engel. Het verhaal is geïnspireerd op het wereldberoemde beeld van de engel die op de kathedraal in ’s-Hertogenbosch staat. Stephanie: “Bijna dagelijks loop of fiets ik langs de kathedraal en ik zie daar elke dag drommen toeristen staan. Ik begon mij af te vragen wie er naar de engel zouden bellen en dat er dan toch ook zeker een callcenter achter zou moeten zitten. En zo kwam ik op het idee van een spannend en magisch kinderboek waarin kinderen bellen met het callcenter van De Bellende Engel.”

Stephanie: “Het is de bedoeling dat het kinderboek in het voorjaar van 2024 verschijnt. Ik ben nu druk bezig om het boek af te ronden. In het boek zitten veel magische figuren die ook op de kathedraal staan en die verrassend goed zijn met technologie. En natuurlijk is er ook een slechterik.”

Het boek is voor kinderen van tien jaar en ouder. De illustraties worden gemaakt door Meike Lieve Bos uit Den Dungen.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …