Kidsevent Gestel organiseert spetterende zeskamp

De derde editie van het Kidsevent Gestel vindt plaats op zondagmiddag 15 april op het terrein van zwembad Zegenwerp tussen 12.00 en 17.00 uur. Onder het mom ‘Kidsevent On Tour’ worden er die middag allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen en hun ouders, met een braderie, schminken, boom klimmen, springkussens en nog veel meer. Verenigingen en sportclubs presenteren zich door middel van leuke demonstraties en optredens op het open podium. Er is muziek en dans, een hapje en een drankje en veel gezelligheid.

Nieuw dit jaar is de spetterende zeskamp waarbij teams van minimaal vijf en maximaal acht kinderen het opnemen tegen leeftijdsgenoten. In zes zinderende sportieve uitdagingen kunnen de kinderen laten zien hoe sterk, snel, slim en behendig ze zijn. Deelname is gratis en alle deelnemers krijgen een passende beloning. Kinderen tussen de 8 en 14 jaar die mee willen doen aan de zeskamp kunnen zich nu opgeven via de website: www.kidseventgestel.nl. Opgeven kan tot en met 6 april.

Het Kidsevent is een initiatief van een aantal enthousiaste ouders die het leuk vinden iets te organiseren voor de jeugd in Sint-Michielsgestel. Na de eerdere succesvolle edities in 2014 en 2016 op het terrein van Kindcentrum de Ellips is er nu gekozen voor een locatie die nieuwe mogelijkheden biedt. De opbrengst van het evenement gaat naar de jeugd in Sint-Michielsgestel. Iedereen is welkom.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …