Home / Algemeen / Kerstpakkettenactie: Vught zet zich in voor Vught
Patisserie De Rouw

Kerstpakkettenactie: Vught zet zich in voor Vught

Kerstmis is een huiselijk feest. Maar bij een feest hoort ook iets extra’s. Voor veel gezinnen is dit ‘iets extra’s’ nauwelijks weggelegd. Daarom probeert Vincentiusvereniging Vught – nu al voor de 24e keer – een aantal Vughtse gezinnen die het financieel moeilijk hebben, met een gevarieerd levensmiddelenpakket ook een feestelijke Kerstmis te bezorgen.

Vincentiusvereniging Vught roept de inwoners van Vught op solidair te zijn met deze medebewoners onder het motto ‘Vught zet zich in voor Vught’. Waar en hoe kunt u helpen? Vincentiusvereniging Vught nodigt alle inwoners van gemeente Vught uit om houdbare en verpakte levensmiddelen in te leveren, geen speelgoed e.d. en geen alcoholische dranken. Let u wel even op de houdbaarheidsdatum? Uw kerstpakket schenken aan de Kerstpakkettenactie van Vincentiusvereniging Vught kan natuurlijk ook! Gelieve uw pakket af te geven tijdens de inzamelingsactie op 13 en 14 december bij een van onderstaande inzamellocaties.

Doneren
Ook bestaat de mogelijkheid tijdens de inzameling geld te geven of te storten op NL 45 ABNA 026 420 8447 t.n.v. Vincentiusvereniging Vught o.v.v. Kerstactie 2019. Vincentiusvereniging Vught heeft een ANBI-status onder ANBI-statusnummer 8051.87.030. Deze ANBI-status is gekoppeld aan een fiscaal nummer. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Voorwaarden voor fiscale aftrekbaarheid van giften aan goede doelen die een ANBI-status hebben, vindt u op de website van de Belastingdienst.

Inzameling
De inzameling vindt plaats op: vrijdag 13 december tussen 15.00 en 18.00 uur en zaterdag 14 december tussen 10.00 en 15.00 uur bij: Albert Heijn Marktveldpassage, Jumbo Moleneindplein, Albert Heijn Stationsstraat, Jumbo Raadhuisstraat en Coöp in Cromvoirt.

Kerstpakkettenactie 2019
De gezinnen uit Vught en Cromvoirt die in 2019 in aanmerking komen voor een pakket, zijn inmiddels via de instanties aangemeld bij de kerstcommissie van Vincentiusvereniging Vught. Belangrijk: de pakketten worden thuisbezorgd op zondag 15 december vanaf 10.00 uur.

Maurick College
Havo- en vwo-leerlingen van het Maurick College stellen ook dit jaar kerstpakketten samen als een tegenwicht voor onze consumptiemaatschappij. De leerlingen bieden deze kerstpakketten aan op vrijdag 13 december aan Vincentiusvereniging Vught, die ervoor zorgt dat de pakketten bij de juiste gezinnen worden afgeleverd.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

KWF Kankerbestrijding Helvoirt zoekt collectanten

Het KWF heeft dit jaar i.v.m. de coronacrisis lang gewacht om een besluit te nemen …