Home / Algemeen / Kerstpakkettenactie 2019 geslaagd
Patisserie De Rouw

Kerstpakkettenactie 2019 geslaagd

Kerstmis is een huiselijk feest. Maar bij een feest hoort toch ook iets extra’s. Vincentiusvereniging Vught heeft voor de 24e keer met succes een kerstpakkettenactie gehouden voor 240 Vughtse gezinnen die het financieel moeilijk hebben.

De kerstpakkettenactie ‘leeft’ echt in Vught. Bij de actie zijn ontzettend veel Vughtenaren betrokken. Niet alleen leerlingen en docenten van 4/5 havo en 4/5/6 vwo van het Maurick College zamelden houdbare levensmiddelen in, ook de kinderen van basisschool De Piramide deden dat. IJssalon Lavinia stelde kosteloos 240 strippenkaarten ter beschikking.

Massaal
Het winkelend Vughtse publiek kocht massaal houdbare levensmiddelen bij de supermarkten Albert Heijn Marktveldpassage, Jumbo Moleneindplein, Albert Heijn Stationsstraat, Jumbo Centrum en COOP in Cromvoirt tijdens de inzamelingsactie op vrijdag 13 en zaterdag 14 december. Van den Udenhout stelde kosteloos twee transportbussen ter beschikking. Albert Heijn en Jumbo leverden kratten, karren en wagentjes, Eduard Strang Verhuizingen zorgde voor de opslag van de spullen en het Maurick College stelde weer 3 dagen een ruimte ter beschikking. Bij de kerstactie zijn bovendien heel veel Vughtenaren als vrijwilliger betrokken; mensen die de producten inzamelden bij de supermarkten, chauffeurs die continu langs de 5 supermarkten reden om de producten bij het Maurick College af te leveren, vrijwilligers die op het Maurick College de pakketten samenstelden en chauffeurs die de pakketten bij de mensen thuisbezorgden.

Vught bedankt!
Vincentiusvereniging Vught bedankt graag iedereen heel hartelijk voor de medewerking aan deze actie. Zonder al deze medewerking zou de actie nooit zo succesvol zijn. De transportploeg van Vincentius Kringloopwinkel heeft naast de wekelijkse werkzaamheden voor de winkel, een grote extra inzet geleverd tijdens de kerstactie. Het motto ‘Vught zet zich in voor Vught’ is dit jaar opnieuw waargemaakt. Daarom nogmaals dank voor ieders bijdrage. Zonder uw steun en sponsoring zou de kerstpakkettenactie niet kunnen bestaan.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

DePetrus vraagt hulp van vrijwilligers

Ingezonden mededeling Binnen Ontmoetingscentrum DePetrus werken vijf organisaties samen: bibliotheek Babel, het Vughts Museum, Stichting …