woensdag 13 december 2017 6:10
Home / Algemeen / Kerstmarkt Robert Coppes Stichting
Patisserie De Rouw

Kerstmarkt Robert Coppes Stichting

De dagbesteding van de Robert Coppes Stichting houdt op woensdagmiddag 13 december tussen 14.00 en 18.00 uur een kerstmarkt. Onder het genot van een glaasje glühwein, koffie of thee en vers gebakken koekjes kunnen bezoekers zien, horen en ervaren wat voor mooie dingen je kunt doen en maken als je niet of heel slecht kunt zien.

Tijdens de kerstmarkt zijn de zelfgemaakte kerstartikelen tegen een kleine vergoeding te koop. De deelnemers van de dagbesteding verzorgen op verzoek een rondleiding en er is voldoende ruimte voor het beantwoorden van vragen over leven met een visuele beperking. Er zijn ook diverse hulpmiddelen aanwezig. De ‘Color Band’, een muziekgroep van acht deelnemers die allemaal blind of slechtziend zijn, verzorgt tijdens de markt twee keer een optreden. De groep speelt kerstliedjes inclusief een aantal nummers uit het eigen repertoire. De optredens zijn gepland om 14.30 en 16.00 uur. De opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan projecten van de dagbesteding.

Graag verwelkomen wij u op 13 december a.s. tijdens onze kerstmarkt tussen 14.00 en 18.00 uur bij dagbesteding Coppes Couleur aan de Helvoirtseweg 167 in Vught.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
IJsbaan Vught

Kijk ook bij

Ovonde nu wél veilig?

De ovonde op de kruising Michiel de Ruyterweg, Theresialaan, Esschestraat, Esscheweg en Martinilaan wordt pas …