Kerstmarkt De Vlasborch

Woonzorgcentrum De Vlasborch aan de Vlasmeersestraat 99 houdt op zaterdag 16 december van  11.00 tot  17.00 uur zijn jaarlijkse kerstmarkt. De vernieuwde kerstmarkt 2.0 van 2016 heeft geleidt tot een wat meer verruimde indeling van de kerstmarkt dit jaar.

Er is een diversiteit aan kramen, live-muziek, heerlijke hapjes en drankjes. Natuurlijk denken wij aan de kleintjes; voor hen is er een speciale kids-table. Dankzij sponsors zijn er mooie prijzen te winnen met de loterij.  Er zullen twee speelrondes plaatsvinden. De opbrengst van de loterij en de kerstmarkt is bestemd voor onze ouderen. U wordt van harte uitgenodigd de kerstmarkt te bezoeken, de entree is gratis! De Vlasborch spaart ook mee voor de kerstpakkettenactie van de Vincentiusvereniging Vught.

Als u uw steentje wilt bijdragen, kunt u tot zaterdagmiddag 16 december 16.00 uur houdbare en verpakte levensmiddelen inleveren bij de receptie van De Vlasborch. Vragen over de kerstmarkt of kerstpakkettenactie kunt u mailen naar jacquelinedewaal@visio.org.

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …