Kerstkaartje sturen?

‘VughtvoorElkaar’ vraagt samen met ondergenoemde organisaties of jij een kerstkaartje wilt schrijven naar mensen die wat extra aandacht verdienen.

In deze rare coronatijd willen ze veel mensen verrassen met een (kerst)kaart, dus schrijf jij mee? Hieronder kun je zelf kiezen waar jij jouw kaartje(s) inlevert: Boswijk- Van Neynsel Laan van Voorburg 13 in Vught, woonstichting Charlotte van Beuningen Secretaris van Rooijstraat 17 in Vught, Koninklijke Visio De Vlasborch Vlasmeersestraat 99 in Vught, Woonzorgcentrum Theresia Molenrijnselaan 48 in Vught, Huize Elisabeth Sint-Elisabethstraat 2 in Vught, Vughterstede Thuiszorg Sint-Elisabethstraat 3 in Vught, Zorglocatie Leyenhof, zorgstichting ’t Heem t.a.v. vrijwilligerscoördinator Martinipad 3 5268 AZ Helvoirt, DePetrus, Heuvel Vught. De kaartjes gaan naar mensen die alleen zijn.

Zorgmedewerkers
Naast kerstkaartjes voor bewoners van zorginstellingen wil ‘VughtvoorElkaar’ ook de zorgmedewerkers en zorgvrijwilligers verrassen met een kaart. Dat kan een kerstkaartje zijn of een ander kaartje waar, naast een kerstboodschap, ook een bedankje voor hun zorg en inzet in staat. Alle kaarten zijn welkom! Heb je voor het zorgpersoneel of zorgvrijwilligers een kaartje geschreven? Geef dit aan op het kaartje. Zodat de kaartjes op de juiste plek terechtkomen. Voor alle kaarten geldt dat je zelf kunt bepalen of je er jouw naam onder zet.

Team VughtvoorElkaar,
www.vughtvoorelkaar.nl

Kijk ook bij

Concert in Sint-Catharinakerk op 13 juli

Het ’s-Hertogenbosch Vocaal Ensemble (HVE) geeft op woensdag 13 juli om 21.00 uur een concert …