Kerstfeest in de wijk, ook voor u

Prachtige wenstkerstbomen à la Joris waarin u uw wensen kunt ophangen staan volgende week in Vught. Er zijn ook vuurkorven, oliebollen, warme chocomel, thee of koffie. Woonwijze organiseert met wijkondersteuners en Welzijn Vught deze kerstactiviteiten in een aantal wijken.

Maandag 16 december zingt het koor All Together kerstliedjes en leest wethouder Saskia Heijboer een mooi kerstverhaal voor in Vijverhof. Aanvang 18.00 uur.
Woensdag 18 december om 18.30 uur zingt het koor All For Fun kerstliedjes in De Vughtse Hoeve en Peter Pennings jr. leest een mooi kerstverhaal voor.
Op 18 december is er ook een activiteit op het Mariaplein. Bewoners worden hier apart over geïnformeerd. Op 19 december zijn er diverse activiteiten in De Rode Rik en de Molenhoek, Baarzenflat en Molenstraat, i.s.m. het Maurick College. Bewoners worden hierover afzonderlijk geïnformeerd.

Ideeën voor uw wijk?
In een fijne buurt is het fijn wonen. Hoe beter je elkaar kent, hoe makkelijker je elkaar vindt. Hebt u ook ideeën voor uw wijk in 2020? Bel of mail gerust met Gerdie Jans Rat van Woonwijze: g.jansrat@woonwijze.nl of 073-6562382.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …