(Foto: Bas v/d Biggelaar)

Kerstconcerten Kerstkoor Boxtel

De Vereniging Kerstkoor Boxtel zal dit jaar twee kerstconcerten verzorgen. U bent van harte welkom op zondag 10 december in de Heilige Servatiuskerk in Schijndel (aanvang 15.00 uur) of op woensdag 13 december in de Sint-Petrusbasiliek te Boxtel (aanvang 20.00 uur).

Het koor wordt gedirigeerd door Leo Spoor. Onder zijn bezielende leiding repeteert het koor al enige tijd om u tijdens de concerten al in de goede kerststemming te brengen. Er wordt een gevarieerd programma gebracht. Daartoe heeft het koor een aantal musici bereid gevonden hun medewerking te verlenen. Tommy van Doorn begeleidt het koor op orgel, sopraan Kathelijn van Dongen treedt op als soliste, Liselot de Nooijer luistert het programma op met harpspel en de violisten Ria en Jos Brocken zorgen voor een sprankelend intermezzo. Het programma vermeldt onder andere Nativity Carol (met sopraan), Pastorella (met violisten en sopraan) en Tollite Hostias. Uiteraard is er ook plaats ingeruimd voor samenzang.

De toegang is gratis; een vrijwillige bijdrage in de kosten is mogelijk. Graag ziet het koor u bij een van beide concerten.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …