Kamerkoor VOX

Kerstconcerten Kamerkoor VOX

In aanloop naar Kerstmis brengt Kamerkoor VOX onder de titel ‘In the Bleak Midwinter …’ een gevarieerd kerstprogramma met sfeervolle kerstmuziek van o.a. John Rutter, Stefan Claas, John Taverner en Pierre Villette. Niet minder boeiend zijn ook de werken van Ola Gjeilo, Hector Berlioz, Gustaf Nordqvist en Francisco Gerrero.

Koperkwintet FOHKES

Het concert vindt plaats op zaterdag 17 december 20.30 uur in DePetrus, Heuvel 2, Vught. Medewerking zal worden verleend door koperkwintet FOHKES. Het geheel staat onder leiding van gast-dirigent Menno Bats.

Enthousiast en ambitieus
Kamerkoor VOX, opgericht in 2015, is een enthousiast en ambitieus projectkoor bestaande uit professioneel geschoolde zangers en amateurzangers met een ruime ensemble-ervaring. Het koor heeft tot doel om op hoog niveau meerstemmige werken ten gehore te brengen. Passie voor koormuziek verbindt de zangers tot een enthousiast en gewaardeerd ensemble dat met zijn concerten een breed publiek wil bereiken.

Voorverkoop
In de voorverkoop kunnen kaarten voor 12,50 euro worden gereserveerd door het bedrag rechtstreeks over te maken op rekeningnr. NL29 ABNA 0105289949 t.n.v. Stichting VOX o.v.v. uw naam, uw e-mailadres en het aantal gewenste kaarten. U kunt ook via secretariaatvox@hotmail.com uw kaarten bestellen, eveneens onder vermelding van de eerder genoemde gegevens. Wanneer u ervoor kiest een kaart te kopen aan de zaal op de dag van het concert, bedraagt de entree 15 euro. Betalen kan uitsluitend met pinpas of met gepast geld.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn het concert in DePetrus bij te wonen, dan kunt u op 17 december het programma om 15.00 uur beluisteren in de Catharinakerk aan het Begijnenhof 2, Eindhoven of op zondag 18 december 16.00 uur in de Gasthuiskapel, Gasthuisstraat 34, Zaltbommel. Let op: het concert in Eindhoven valt binnen de serie ‘Muziek in de Cathrien’. Hiervoor zijn kaarten in de voorverkoop beschikbaar via www.muziekindecathrien.nl.

Kijk ook bij

Naam Wasserij De Spuistroom terug in de Uilenburg

Sinds 21 juni 2024 is de originele ‘Eerste steen’ uit 1949 terug op het terrein …