Kerst-talent bij het Lambertuspodium

Op vrijdag 16 december kunt u in de Lambertuskerk, Helvoirtseweg 5, Vught genieten van een heel bijzondere avond. De avond wordt georganiseerd door het Lambertuspodium in samenwerking met Theaterwerkplaats Novalis. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Het wordt een avond met een hapje en een drankje en met korte voorstellingen van de theatermakers van Theaterwerkplaats Novalis, die de bezoekers in kerstsfeer brengen. Zij verzorgen een programma met lied, dans, gedicht en film en nemen ons mee naar de belevenissen van kerstbomen in het bos, die jaarlijks tijdelijk bij ons in de huiskamer komen wonen. Daarna wordt de film ‘Brief aan de koning’ vertoond. Dit verhaal speelt zich af in de tijd dat de prinses zich zorgen maakt over haar vader in coronatijd. Ten slotte zullen de liederen ‘De waterval’ en ‘All I want for Christmas’ worden gezongen. Bovendien dansen kerstvrouwen en de kerstman er lustig op los. Kortom, een fijn en sfeervol programma door de theatermakers van Theaterwerkplaats Novalis.

Aanmelden
Aanmelden bij voorkeur via mail: anskouwe@gmail.com, of telefonisch 073-6566318 (tussen 17.30 en 19.30 uur). Entree 7,50 euro, inclusief koffie of thee.

Kijk ook bij

Kerstconcerten Kerstkoor Boxtel

De Vereniging Kerstkoor Boxtel zal dit jaar twee kerstconcerten verzorgen. U bent van harte welkom …