Kermis Vught-Centrum 6 t/m 10 juli

Van zaterdag 6 tot en met woensdag 10 juli staat het Vughtse centrum in het teken van de jaarlijkse kermis. Dat betekent niet alleen dat er op Marktveld, Heuvel en  Maurickplein kermisattracties verschijnen, maar ook bij de horeca is weer het nodige te doen. De kermis is dagelijks open van 14.00 tot 23.00 uur.

De volgende attracties zullen aanwezig zijn: rupsbaan, bank (wip), funhouse, wipe out, draaimolen, vliegtuigmolen, trampoline, diverse kramen met lekkernijen zoals snoep, oliebollen, suikerspin en verschillende leuke ‘oefeningsspelen’ zoals grijpkranen en het schuivenspel.

Acties
Op maandagmiddag is het van 14.00 tot 18.00 uur euro-middag. Alle attracties kosten dan 1 euro per rit. Met uitzondering van de trampoline en de wipe-out, daar krijg je 1 euro korting. Ook bij het eendjes-vissen krijg je 1 euro korting bij het vissen van 8 eendjes.
Dinsdag 9 juli houdt Cello het Rondje Kermis: een rondje over de Vughtse kermis voor mensen met een beperking uit Vught en Cromvoirt. De deelnemers verzamelen om 13.30 uur voor de Rabobank op het Marktveld in Vught. Dit ‘Rondje’ wordt mogelijk gemaakt door de kermisexploitanten en de Vughtse Horeca waar de deelnemers een drankje krijgen aangeboden. Inschrijven via mail kan nog tot zondag 7 juli via: pkocken@cello-zorg.nl.
Op woensdag kunnen de vrijkaartjes die via de bassischolen zijn verstrekt, ingeleverd worden. Alle kinderen krijgen een paar dagen voor de kermis begint een vrijkaartje op school waarmee ze een gratis rit in een kermisattractie krijgen. De consumptiezaken, trampoline en oefenspelzaken zijn daarbij uitgezonderd.

Café Maurickzicht
Bij café Maurickzicht gaat het kermisweekend vrijdagavond al van start met de dj’s Sven-S en Mamba. Zaterdagavond kunnen de liefhebbers op het Maurickplein op het buitenpodium genieten van de bands ‘Gereral Electrick’ en Pearl Jam Tribute band. Zondagmiddag wordt het kermisweekend bij Maurickzicht afgesloten met een knallend optreden van Jack van Raamsdonk en DJ Mies.

Kijk ook bij

Lezing ‘Portretten uit de Bourgondische en Habsburgse tijd’

Op 8 februari geeft Joyce Tritschler-van Os een lezing in DePetrus over portretten uit de …