Kermis in Vught-Centrum

Van zaterdag 1 t/m woensdag 5 juli is het kermis in Vught-Centrum. De kermis gaat ook dit jaar gepaard met een aantal acties. Zaterdag om 14.00 uur gaan de attracties draaien.

De volgende attracties zullen in de kermisweek te vinden zijn op De Heuvel, het Marktveld en het Maurickplein: autoscooter, hollywoodstar, break dance, funhouse, rupsbaan, bank, draaimolen, vliegtuigjes en trampoline… Dat geldt ook voor de bekende ‘spelen’ als touwtje trekken, ballen gooien, kop van Jut, eendjes vissen, pusher, grijpkranen en schiettent. Natuurlijk zijn de oliebollenkraam, snoepkraam en suikerspin eveneens op de Vughtse kermis te vinden. De kermis gaat zaterdag en dinsdag open om 14.00 uur, zondag en woensdag om 13.30 uur en maandag om 15.00 uur.

Vrijkaartje
Maandag is het eurodag en kosten alle attracties 1 euro per rit, uitgezonderd de trampoline. Dinsdagmiddag is ingeruimd voor ‘Rondje Vught’, dat zoals ieder jaar georganiseerd wordt door het Rode Kruis. Op woensdag is het kindermiddag. Zoals voorgaande jaren krijgen alle kinderen op de basisschool in Vught en Cromvoirt daarvoor een vrijkaartje.

Kijk ook bij

Vier orgelconcerten in Cathrienkerk Den Bosch

Op vier achtereenvolgende zaterdagmiddagen in de maand mei vindt in de Cathrienkerk aan de Kruisbroedershof …