Kennismaken met MOP jeugdcricket

Het jeugdcricket bij MOP Vught maakt een positieve ontwikkeling door. De Vughtse cricketvereniging heeft momenteel de snelst groeiende jeugdafdeling van Nederland en de jeugdteams presteren goed in de landelijke competitie.

De jeugdafdeling van MOP Cricket, die enkele jaren geleden is opgericht, draaide dit seizoen op volle toeren. De tijd dat de beginnende MOP-jeugdteams in het ‘rechterrijtje’ van de competitie eindigden, heeft de vereniging achter zich weten te laten. Beide jeugdteams zijn dit seizoen tweede geworden in de landelijke competitie.

Kennismaken met cricket
Cricket is in veel landen razend populair vanwege de unieke combinatie van sportiviteit, spelvaardigheid, tactiek en teamspirit. Spreekt dat je aan, dan ben je welkom om eens te komen kennismaken met cricket. Op zondag 28 oktober, 11 november, 2 december en 9 december van 09.30 tot 11.00 uur zijn er kennismakingstrainingen in de tennishal van Health City Vught.

Aanmelden
Meer informatie en aanmelden kan via mopjeugdcricket@gmail.com. Vughtse en Bossche basisschoolleerlingen kunnen zich ook aanmelden via www.sjorssportief.nl. Meer informatie over cricket is te vinden op www.hcmop.nl.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …