woensdag 13 december 2017 6:11
Home / Algemeen / KBO-PCOB zoekt dialoog over positie van senioren in samenleving
Patisserie De Rouw

KBO-PCOB zoekt dialoog over positie van senioren in samenleving

KBO-PCOB, met 250.000 leden de grootste seniorenorganisatie van ons land, houdt op 20 december een grote bijeenkomst in ‘s-Hertogenbosch over de positie van senioren in onze samenleving, nu en in de toekomst. Ook niet-leden worden nadrukkelijk uitgenodigd. De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 21.30 uur in het Provinciehuis Noord-Brabant, Brabantlaan 1 te ’s-Hertogenbosch.

KBO-PCOB staat voor een samenleving waarin niemand zich buitengesloten voelt en senioren volop mee kunnen doen. Tegelijkertijd moeten we constateren dat mensen nu veel individueler zijn dan vroeger en zich niet zo snel aansluiten bij een vereniging. Wat betekent dat voor de toekomst van KBO-PCOB? Onder het motto: ‘Als je snel wilt gaan, ga dan alleen; als je ver wilt komen, ga dan samen’, gaat de KBO-PCOB in gesprek met senioren over de waarde van het lidmaatschap van de vereniging, ook voor toekomstige generaties. Hoe geven we samen vorm aan een actieve seniorenbeweging die aansluit bij de behoeften van de moderne senior? Hoe kunnen we de stem van senioren goed laten horen?

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst in ’s-Hertogenbosch of elders in het land kan via de website www.kbo-pcob.nl/kbopcobvernieuwt of door te bellen met de KBO-PCOB Servicetelefoon 0900-8212183 op maandag t/m donderdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
IJsbaan Vught

Kijk ook bij

Ovonde nu wél veilig?

De ovonde op de kruising Michiel de Ruyterweg, Theresialaan, Esschestraat, Esscheweg en Martinilaan wordt pas …