Kapsalon Shabo: love is in the hair

Sinds 1 maart is aan de Helvoirtseweg 151b Kapsalon Shabo gevestigd. Dames en heren zijn op afspraak welkom, maar kunnen ook zo binnen lopen. Naast de gebruikelijke kappersbehandelingen biedt Shabo specialiteiten als gezichts- en hoofdmassage, het reinigen van de oren, epileren, nat scheren of het scheren van figuren in het haar. Persoonlijke aandacht voor de klant staat voorop, tegen normale prijzen. Afspraak 073-6899993.

Door Maarten Kroese

‘Love is in the hair’, vermeldt een bord bij binnenkomst in de gloednieuwe kapsalon. Om dat haar draait het natuurlijk bij een kapsalon, maar de klant van tegenwoordig wil wel verwend worden. Met een kopje koffie of thee, gezellige muziek, een gemoedelijke sfeer en vooral veel persoonlijke aandacht. “Die unieke mix kenmerkt onze salons al jaren”, vertelt eigenaar Shabo. Hij kwam in 1998 uit het Koerdische noorden van Syrië naar Nederland. Door zijn vakmanschap en mensgerichte benadering kreeg hij snel succes als kapper/ondernemer. Met Vught erbij heeft hij nu vijf kapperszaken in Brabant.

Hoofdmassage
Door de goede ontvangst in Eindhoven, Best, Oirschot en Veldhoven verwacht hij ook veel van zijn nieuwe vestiging. “In Best laat de hele hockeyclub zich bij Shabo knippen en de voetbalclub ook. Waarom zou dat hier anders zijn? Een van onze specialiteiten is scheren van figuren in het jongenshaar, de jeugd is daar gek op. Dan val je op. Moeders kunnen hun jonge kinderen gewoon meenemen als ze zich hier laten behandelen. Dat is gezellig en we hebben hier ruimte genoeg! Vaders die zich lekker fris nat willen laten scheren zijn altijd welkom. Een ontspannende gezichtsmassage hoort bij de service van de zaak. Dat geldt ook voor de hoofdmassage na het knippen.”

Omrijden
Al spreken de kappers onderling soms Arabisch, zij beheersen het Nederlands uitstekend. Shabo: “Onze klantenkring bestaat voor 95 procent uit Nederlanders van alle leeftijden en gezindten. Veel klanten zijn erg gehecht aan de sfeer in onze zaak en rijden graag een flink eind voor ons om. Ik vind het erg leuk om in Vught kennis te maken met nieuwe klanten. Daarom zal ik de eerste tijd vooral hier aanwezig zijn. Ik verheug me er op.”

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …