Kantoorkast wordt Ruilbieb voor kinderen

Afgelopen week heeft Maaspoort Kids drie kantoorkasten van Farent sociaal werk mogen ontvangen. De kasten waren bij Farent overtollig geworden tijdens een herinrichting. Maaspoort Kids gaat de kasten inrichten als ruilbieb voor kinderboeken.

Lezen is belangrijk en goed voor de ontwikkeling. Door de smartphone en tablet is er veel minder aandacht voor kinderboeken. Daar wil Maaspoort Kids graag wat aan doen. Daarom komt Maaspoort Kids nu met de Ruilbieb. Hier ruil je straks simpelweg je kinderboekjes om tegen andere. Maar eerst moeten de kasten vol. Heb je boekjes voor dit leuke initiatief? Stuur dan een mail via Maaspoortkids@gmail.com of bel/app naar 06-57740581.

Maaspoort Kids
Maaspoort Kids heeft sinds begin dit jaar de beschikking gekregen over het pand waarin voorheen Bart Smit was gevestigd. Het pand is beschikbaar gesteld door de beheerder van de Lokerenpassage Sectie 5. Het streven is het pand eind februari in gebruik te nemen. Maaspoort Kids is in 2016 gestart en organiseert activiteiten voor kinderen uit de wijk Maaspoort, zoals Koningsdag- en Sinterklaas-vieringen. Eind 2018 ontving Maaspoort Kids de Bossche Vrijwilligersprijs van de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Kijk ook bij

Winterse Buitenbios bij Verkadefabriek

Na het succes van de eerste editie van Buitenbios im Schnee in 2022, nodigt de …