Bourgondisch ’s-Hertogenbosch pakt tijdens de 31e editie door op de oorsprong van hét culinaire evenement van de Brabantse hoofdstad, namelijk met méér foodbeleving, méér restaurateurs en wederom een aantrekkelijk workshopprogramma.
Zelf koken op Bourgondisch ’s-Hertogenbosch
Verdieping in kooktechnieken, ingrediënten en bereidingswijzen doe je op Bourgondisch
’s-Hertogenbosch. Culinaire duizendpoot Ellen Steenbergen verzorgt op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 september workshops. Leer hoe je de lekkerste vlees-, vis-, bijgerechten en desserts maakt op de BBQ. Op zaterdag is er een workshop met vegetarische voorgerechten en amuses en op zondag kan aan een workshop vis fileren worden deelgenomen.
Prijs workshops 24,50 per persoon. Workshops vinden plaats op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14.30 en 21.00 uur en duren 1,5 uur. Meer informatie en tickets: www.bourgondisch-sh.nl.
Maak kans op ’n gratis workshop!
Beantwoord de vraag: Wie zijn door de jury van Bourgondisch
’s-Hertogenbosch uitgeroepen tot Starter en Stayer van het jaar 2017? (De uitslag is eerder dit jaar bekendgemaakt.) Mail uw antwoord en contactgegevens vóór 23 augustus naar info@hetklaverblad.nl. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.