Kandidatenlijst VVD Sint-Michielsgestel

De leden van de Gestelse VVD hebben de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De lokale liberalen hebben flink ingezet op vernieuwing en verjonging. Daardoor is de huidige lijst een goede afspiegeling van de lokale samenleving; jong en oud, man en vrouw en geworteld in alle dorpen.

Nu ligt er een gevarieerde lijst met vertegenwoordigers uit verschillende dorpen, allen met hun wortels in de lokale samenleving. Lijsttrekker Bart van de Hulsbeek uit Berlicum was in juni al gekozen. Bart adviseert in het dagelijks leven over communicatie en participatie in mobiliteit. Nieuw op nummer twee staat Nico Prevoo uit Den Dungen. Nico is in het dagelijks leven accountant en kan wat dat betreft een flinke inhoudelijke bijdrage aan de fractie leveren. Nico heeft een passie voor carnaval.

Organisatoren
Nummer drie op de lijst is Ytje van de Hulsbeek uit Berlicum. Ytje is vooral bekend vanwege haar organisatorische inzet voor de samenleving, zoals de ‘Balkumse Kwis’, ‘Aan de Kook’ en de verschillende ondernemersverenigingen. Ook nieuw op de lijst is Joost van der Steen uit Sint-Michielsgestel op plaats vier. Deze jonge vader is ondernemer in toerisme en recreatie en daarnaast fanatiek voetballer.

Klankborden
Op vijf staat nieuweling Marja Walters, ook uit Sint-Michielsgestel. Marja is het ‘ankerpunt’ in de top vijf, rustig, analytisch en vooral zakelijk. Gerard Verheij, bestuurslid bij de volleyclub in Den Dungen staat op zes. Deze ICT’er stopt veel van zijn energie in het mogelijk maken van duurzame energie voor de samenleving. Janny van der Vloet (7) en Harrij Meijs (8) zijn door de wol geverfd en kunnen hun ervaring en kennis op het middenveld delen met de nieuwe mensen. Nieuwe mensen op de lijst zijn verder Christel Goossens uit Middelrode, Ludo van den Broek uit Berlicum, Dennis van Boxtel uit Sint-Michielsgestel, Huib Mars uit Gemonde en Daphne Habraken uit Sint-Michielsgestel. Binnenkort stelt de VVD verschillende kandidaten via de media voor. De VVD is op Facebook te vinden als ‘VVD Sint-Michielsgestel’ en op Instagram als vvdsintmichielsgestel.

Lijst VVD
De totale lijst van de liberalen is als volgt: 1.Bart van de Hulsbeek, 2.Nico Prevoo, 3. Ytje van de Hulsbeek, 4. Joost van der Steen, 5. Marja Walters, 6. Gerard Verheij, 7. Janny van der Vloet, 8. Harrij Meijs, 9. Christel Goossens, 10. Ludo van den Broek, 11. Dennis van Boxtel, 12.Patricia de Bruijn, 13.Huib Mars, 14. Dafne Habraken-Lut, 15. Hans Pernet.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …