Kaatje Jans Het Vughtse Hart krijgt nieuw ondernemersduo

Door Ton Wagenaars

“Wij hebben de vaste overtuiging dat we op deze locatie met deze exquise producten onze droom kunnen realiseren”, zeggen Thomas en Cynthia die beiden opgroeiden in Vught en derhalve een brede Vughtse kennissen- en vriendenkring hebben. “We willen deze zaak nieuw elan inblazen en meer uitnodigend zijn voor de klant. We streven ernaar om iedere bezoeker bij naam te leren kennen en we laten een nieuwe wind waaien door ons nadrukkelijk te gaan profileren. Gastvrijheid is daarbij de sleutel en de bekendheid met de Vughtse populatie is daarbij in ons voordeel. De mensen kennen ons en we rekenen op hun goodwill. Zo had de familie van Cynthia bijvoorbeeld decennialang Snackbar de Toren in beheer en groeide ook ik van meet af aan op in dit dorp. We zijn jong, enthousiast en bereid om onze betrokkenheid te tonen met de klant door in alles belangstellend te zijn en het al bestaande ruime assortiment nog verder uit te bouwen”, aldus Thomas Princée, die een historie heeft aan Hotelschool de Rooi Panne in Tilburg.

Bezorging aan huis en verzorging partijtjes
De opwaardering van de Verswinkel die gespecialiseerd is in kazen, noten, snijwaren, tapas, ruim belegde verse broodjes, excellente bonbons, salades, patés en de wat meer exclusieve wijn- en biersoorten moet verder gestalte krijgen door een verdere uitbreiding van het assortiment. “En dat is al zeer uitgebreid. Het aantal buitenlandse kazen willen we echter nog meer aandacht gaan geven en de versgebrande noten zullen nog verser gaan worden. Brabantse streekproducten zijn ook ruim vertegenwoordigd. Verder gaan we werken aan wat meer toegankelijkheid door het zitje in de zaak voor een broodje en een cappuccino wat meer nadruk te geven. Gasten hebben we graag onder ons dak, al was het alleen maar om een band op te bouwen. Ook gaan we veel meer investeren in de verzorging van partijtjes. Dat kan in iedere omvang en met talloze producten. Bezorging aan huis kan geregeld worden en bestellingen via de website worden ook keurig op tijd klaargezet of bezorgd”, vertelt Thomas Princée, die energiek en vastberaden klinkt. Een te grote concurrentie van de grootgrutters Jumbo en AH vreest hij niet. “Daarvoor zijn onze specialiteiten juist iets meer in zwang. En toetsen hebben uitgewezen dat het allemaal juist iets beter is mede doordat het in eigen beheer vervaardigd is. We nemen aan dat klanten onze extra aandacht voor de persoon op waarde gaan schatten, dan hebben we een meerwaarde voor het Vughtse centrum.”

In het begin zal Thomas Princée dagelijks in de zaak aanwezig zijn. Echtgenote Cynthia Princée-Van Gorselen zal op vrijdag en zaterdag ook in de winkel actief zijn en daarnaast haar functie in de kinderopvang nog enige tijd aanhouden. Vanaf 1 maart zal Kaatje Jans Het Vughtse Hart met een rode loper en een nieuw logo de deuren openen. De eerste drie dagen zullen er acties zijn. Na de openingsperiode komt er een receptie voor de vaste cliëntenkring. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag 9.00 tot 18.00 uur, zaterdag 9.00 tot 17.00 uur.

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …