Pien en Bianca (© Bos Theaterproducties)

Kaartverkoop seizoen 2024-2025 Theater aan de Parade

De kaartverkoop voor theaterseizoen 24-25 bij Theater aan de Parade is gestart. Bijna 250 bekende artiesten en gezelschappen als Arjen Lubach, Claudia de Breij, Daniël Arends, De Gorgels, Karsu & Amsterdam Sinfonietta, Mell VF, Nederlands Dans Theater, ITA, Rob Kemps en vele anderen zijn volgend seizoen bij Theater aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch te zien. Een seizoen vol cabaret, dans, musical, muziek, toneel en meer.

Komend seizoen staan er vier landelijke premières in het theater gepland: de musical Saturday Night Fever met o.a. Buddy Vedder en Esmée Dekker in de hoofdrol, de nieuwe familievoorstelling DE (8+) in regie van Jetse Batelaan van Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel en hetpaleis, Ouderpardon van huisgenoot MINOUX en het theatercollege Hemel op aarde van Rob Kemps. “We voelen ons vereerd dat deze artiesten en gezelschappen ons theater hebben uitgekozen als premièretheater”, aldus Bregtje Radstake, hoofd programma bij Theater aan de Parade. “We hopen ons hiermee niet alleen lokaal en regionaal, maar ook landelijk als theater op de kaart te zetten. En in de toekomst nóg meer premières te mogen vieren in huis.”

Reprises
Naast premières, keert aankomend theaterseizoen een heel aantal voorstellingen terug, vanwege lovende reacties van pers en publiek. Denk aan De zaak Shell dat op geraffineerde wijze laat zien dat de klimaatcrisis een verantwoordelijkheidscrisis is, de bejubelde voorstelling De Jaren van Het Nationale Theater gebaseerd op de gelijknamige roman van Annie Ernaux en Verdriet is het ding met veren met in de hoofdrol Jacob Derwig. Ook de musicalklapper van het jaar Jesus Christ Superstar met Jeangu Macrooy, Lucas Hamming e.a. keert terug, net als de cabaretvoorstellingen JALOEZIE IS EEN BITCH van huisgenoot Kirsten van Teijn, Schau van Rundfunk, En Door! van Christel de Laat én de jeugdvoorstelling De Bellende Engel (8+) van huisgenoot PELGRIM MAAKT.

Onbeperkt avontuurlijke keuze
Voor de avontuurlijke theaterbezoeker introduceert Theater aan de Parade een nieuw abonnement: ‘Onbeperkt avontuurlijke keuze’. Door de programmeurs van het theater is een selectie van bijna 60 voorstellingen gemaakt, variërend van toneel tot jeugdmuziek en van dans tot musical en meer, waarmee de bezoeker voor slechts € 175 nieuwe artiesten, genres en thema’s kan ontdekken.

Kijk ook bij

Lezing over zonsverduisteringen en andere eclipsen

Op donderdag 27 juni geeft Urijan Poerink bij Sterrenwacht Halley in Vinkel een publiekslezing over …