Jonger Oranje Masterclass in Wormerveer in oktober 2018. (Foto: SportsGen)

Juventus bij s.v. Real Lunet

Woensdag 1 mei zal het grote Juventus, de komende tegenstander van Ajax in de kwartfinale van de Champions League, naar s.v. Real Lunet in Vught komen. Drie toptrainers van de ‘Oude Dame’ uit Turijn zullen daar de Jonger Oranje Masterclass voor jonge voetballers verzorgen. Alle jongens en meisjes geboren tussen 2003 en 2013 kunnen een onvergetelijke en leerzame voetbaldag beleven. Er is ‘slechts’ plek voor 96 spelers. Deelname kost 49,95 euro.

Al sinds 2011 werkt sportmarketingbureau SportsGen uit Haarlem samen met de recordkampioen uit Italië. Iedere herfst- en meivakantie komt Juventus met 3 professionele jeugdtrainers naar Nederland om kinderen te laten kennismaken met de manier waarop Cristiano Ronaldo, Dybala, Pjanic en Mandzukic dagelijks trainen. De ervaring leert dat de jongens en meisjes een geweldige dag beleven die om 10.00 uur start en rond 15.30 uur eindigt.

Real Lunet trots
Sportvereniging Real Lunet zal op woensdag 1 mei gastheer zijn van de Italiaanse wereldclub. Namens Real Lunet is L. de Fretes trots op de komst van Juventus: “Het gebeurt natuurlijk niet iedere dag dat er trainers van Juventus op ons complex komen. Wij hebben contact gezocht met organisator SportsGen, dat ik ken van andere voetbalactiviteiten in Noord-Brabant. Zij waren direct enthousiast. Voor s.v. Real Lunet is het natuurlijk een prachtig affiche waar we erg trots op zijn. Naast onze eigen jeugdleden heten wij dan ook alle andere voetballers uit de regio welkom op ons prachtige complex. Samen met Juventus zullen wij er voor iedereen een feestdag van maken.” Iedereen kan zich inschrijven, er zijn nog plekken beschikbaar. Het lidmaatschap van een voetbalclub is niet nodig. Voor inschrijven of meer informatie kun je mailen naar sv Real Lunet: activiteiten@reallunet.nl.

Kijk ook bij

Taalvrijwilliger worden?

In de gemeente Vught hebben ongeveer 3.000 inwoners moeite met taal, rekenen of digitale vaardigheden. …