Foto: Floris van Bergen

JustRoozz start dj-workshops in Elzenburg

De 16-jarige JustRoozz (Roos van der Maas) wil de ‘Vughtse stilte’ doorbreken met het geven van dj-workshops in Elzenburg aan de Brabantlaan in Vught. Roos draaide al een paar jaar op de vrijdagavonden in het Jeugd & Jongerencentrum. Regelmatig kreeg zij te horen dat er zo weinig te doen is in Vught. Zo ontstond bij haar het idee om zelf wat te gaan organiseren.

De dj-workshops worden gegeven op de 2e en 4e vrijdag van de maand. Startdatum is vrijdag 14 september. De sessie duurt anderhalf uur. Er worden groepen van maximaal 4 personen samengesteld in de leeftijdscategorieën 8 t/m 12 jaar op vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur, 13 t/m 17 jaar op vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur en later ook eventueel een groep voor 18 + en 55+ als er uit die categorieën ook belangstelling komt. Er wordt een klein bedrag per workshop gevraagd, te voldoen contant in de zaal. Uiteraard zijn belangstellenden ook van harte welkom om te komen kijken. Deze hoeven niets te betalen. Onderwerpen die aan bod komen zijn beatmatching, het aanleren van skills, verschillende stijlen mixen en nog veel meer.

Roos heeft al een flinke dosis ervaring opgebouwd. Naast het produceren van haar eigen tracks treedt ze regelmatig op en draait ze inmiddels ook vinyl. Ze volgde ook workshops bij Frontliner, Ruthless, Bass Modulators en Rugged.

Voor aanmeldingen ga naar www.justroozz.nl of rechtstreeks via info@justroozz.nl of haar Facebookpagina Roos van der Maas of Instagram DJ_JustRoozz

Kijk ook bij

N65 richting Tilburg dicht

Vanmiddag (woensdag 21 februari) zijn twee vrachtwagens op elkaar gebotst op de N65 ter hoogte …