Vandaag is de 600ste Jumbo winkel feestelijk geopend met één druk op de knop aan het Moleneindplein 109 in Vught.

Jumbo opent deuren van 600e winkel in Vught

Jumbo heeft vandaag aan Moleneindplein 109 in Vught alweer de 600ste supermarkt geopend op een voormalige EMTÉ locatie. Een bijzondere mijlpaal die Frits van Eerd, CEO van Jumbo, samen met de Jumbo medewerkers met één druk op de knop feestelijk heeft ingeluid. Inwoners van Vught en omstreken maakten kennis met een volledig vernieuwde winkel met een zeer ruim en gevarieerd assortiment. Zo hebben zij volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide extra’s en kunnen klanten genieten van heerlijke verse pizza’s die thuis kunnen worden afgebakken. 

Walter van Vroenhoven, filiaalmanager van de nieuwe Jumbo in Vught, is blij dat hij vanaf vandaag met zijn team van start kan. “We hebben in de afgelopen periode hard gewerkt aan de nieuwe winkel en zijn er trots op dat wij de 600ste Jumbo winkel mogen openen op een voormalige EMTÉ locatie. Onze winkel heeft een volledige metamorfose ondergaan en telt nu bijna 1.300 vierkante meter winkelplezier. Het is erg fijn om te zien dat de inwoners van Vught ons enthousiasme delen en op de eerste dag meteen massaal een kijkje kwamen nemen. We gaan vanaf vandaag met het hele team aan de slag om klanten nog verder te helpen, te verrassen en te inspireren op het gebied van foodbeleving.”

Over Jumbo Supermarkten
Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Jumbo telt momenteel ruim 600 supermarkten, vijf Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Daarnaast lanceerde Jumbo onlangs Jumbo City. In dit nieuwe gemakswinkelconcept combineert het concern elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland.

In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.

Kijk ook bij

Het is bijna tijd voor de Vughtse Cultuurweek 2023

Ingezonden mededeling De Vughtse Cultuurweek 2023 staat weer voor de deur. Dit jaar zal de …